|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
Arianna Malapare

Wiek: 25 Zawód: wolontariuszka (nieoficjalnie kontrahent i lekarz agentów) Pochodzenie: Rzym, Włochy Liczba postów: 78
 | Temat: Re: FILM Wto Lis 30, 2010 11:21 am | |
| Brawo wydawało mi się że to niezbyt popularny film. Tytuł filmuPo godzinach (1985) orginalnie After Hours  After Hours. Kto jest na zdjęciu: Griffin Dunne Moja ocena filmu: zła bo plakat promujacy jakiś taki dziwny. Coś od siebie na temat filmu: nie oglądałam Film, który nie będzie emitowany w tym roku. I Bogu dzieki.  |
|
 | |
Elena Levittoux

Wiek: 25 Zawód: pielęgniarka Pochodzenie: Francja Liczba postów: 13
 | Temat: Re: FILM Pią Gru 03, 2010 9:05 am | |
| Tytuł filmu: Kevin sam w domu xD Kto jest na zdjęciu: Macaulay Culkin Moja ocena filmu: Po obejrzeniu jeden raz: takie 3, ale , że leci ciągle w kółko... 1+ Coś od siebie na temat filmu: Nigdy! Już nigdy więcej w TV! Błagam!  |
|
 | |
Oliver Bung Admin

Wiek: 26 Zawód: Malarz Pochodzenie: Sallvy, Włochy Liczba postów: 168
 | Temat: Re: FILM Pią Gru 03, 2010 7:43 pm | |
| Tytuł filmu: Sierociniec Kto jest na zdjęciu: Belén Rueda Moja ocena filmu: 9/10 Coś od siebie na temat filmu: Mi się podobał, aczkolwiek to ciężki film...  ___________________________________________ Oliver Bung Wiek: 24 Malarz |
|
 | |
Salvatore Rossi

Wiek: 34 Zawód: boss mafii Pochodzenie: Włochy Liczba postów: 10
 | Temat: Re: FILM Wto Gru 07, 2010 8:38 pm | |
| Tytuł filmu: Czarownice z Salem Kto jest na zdjęciu: Winiona Ryder, Daniel Day- Lewis Moja ocena filmu: 10/10 Coś od siebie na temat filmu: Nic dodać nic ująć... |
|
 | |
Nathaniel Quayle

Zawód: Zabójca Pochodzenie: NY, USA Liczba postów: 26
 | Temat: Re: FILM Sro Gru 08, 2010 9:28 pm | |
| Tytuł filmu: Ojciec chrzestny Kto jest na zdjęciu: [/b] Marlon Brando Moja ocena filmu: 10/10 Coś od siebie na temat filmu: świat, gdzie prawdziwi mężczyźni są twardzi, honorowi i zabijają w imię interesu. ..............................................................................................................................................................  |
|
 | |
Carlo Gotti

Wiek: 39 Zawód: nadinspektor policji Pochodzenie: Neapol Liczba postów: 22
 | Temat: Re: FILM Nie Gru 12, 2010 8:41 pm | |
| Tytuł filmu: Mroczne miasto Kto jest na zdjęciu: Kiefer Sutherland, bladych twarzy nie poznaje oprócz Pana Ręki - Richard O'Brien Moja ocena filmu: 8,5/10 Coś od siebie na temat filmu: dobry film, warto posłuchać piosenek w wykonaniu Jennifer Connelly  |
|
 | |
Oliver Bung Admin

Wiek: 26 Zawód: Malarz Pochodzenie: Sallvy, Włochy Liczba postów: 168
 | Temat: Re: FILM Pon Gru 13, 2010 9:16 am | |
| Tytuł filmu: Trzej muszkieterowieKto jest na zdjęciu: Kiefer Sutherland, Oliver Platt Moja ocena filmu: 8/10 Coś od siebie na temat filmu: Kiedyś zabrałem się za książkę, ale ni jak nie mogłem jej skończyć. Jest długa i dość męcząca, a ja byłem wtedy może w czwartej podstawówce... Co do filmu, jakoś mnie nie zachwycił. jednak jako, że są to muszkieterowie to oczywiście ocena leci w górę xD  |
|
 | |
Arianna Malapare

Wiek: 25 Zawód: wolontariuszka (nieoficjalnie kontrahent i lekarz agentów) Pochodzenie: Rzym, Włochy Liczba postów: 78
 | Temat: Re: FILM Pon Gru 13, 2010 10:02 am | |
| Tytuł filmu: Shoot 'Em Up Kto jest na zdjęciu: Clive Owen a dziecko grało wiecej osób, więc wybierz sobie: Kaylyn Yellowlees, Lucas Mende-Gibson, Sidney Mende-Gibson. Moja ocena filmu: ? za sam opis filmu dałabym 8/10 Coś od siebie na temat filmu: To po prostu film absolutnie niewiarygodny, przekoloryzowany do granic możliwości. Sceny akcji są wręcz surrealistyczne, Pan Smith zabija swoje ofiary na różne sposoby, od pistoletu, poprzez karabin, na...marchewce kończąc.  I na tym kończymy dobre filmy, podpowiem niemiecki rezyser, znienawidzony przez rzeszę fanów gier komputerowych. |
|
 | |
Natalie Humbreis

Wiek: 24 Zawód: Aktorka Pochodzenie: Włochy Liczba postów: 11
 | Temat: Re: FILM Sro Sie 10, 2011 11:48 pm | |
| |
|
 | |
|